Mis toimub?

Hei!

Ma pole ammu jälle midagi kirjutanud, kuid tahtsin lihtsalt öelda, et mul on kõik väga hästi. 🙂
Kui suvel käisin ja tegin palju ning kohtusin palju erinevate inimestega, siis nüüd veedan rohkem aega kodus iseendaga, loen palju, kirjutan, aeg-ajalt ka nolife’in vaadates kas Full House’i või Fuller House’i ning tõden, et need sarjad on lihtsalt armastusest üle külvatud ja see on niivõrd ilus, hea ja soe. Kuivõrd tore oleks see, kui igas perekonnas oleks seesugune lähedus, armastus ja hoolivus? Maailm oleks kindlapeale ilusam paik. 🙂

Kui ma mõned kuud tagasi kirjutasin, et töötan nüüd ametlikult täiskohaga, siis on elu taaskord suve jooksul veidi muutunud ja hetkel teen jälle päris suure intensiivsusega joogat ning pigem väikse koormusega olen abiks teisel töökohal. Mulle hetkel sedasi sobib ja tõsiasi on see, et kogun raha talvisteks seiklusteks. Mul on juba olemas üks üheotsa pilet teisele mandrile, kuid hetkel veel ei tahaks avaldada, kuhu täpselt lähen, mida teen ja kauaks jään, sest endalgi pole see veel päris selge. Jõulud ja aastavahetuse olen kenasti kodus, jaanuari algul lendan aga ära ja tõenäoliselt enne kevadet tagasi ei tule. 🙂

Ma olen viimasel ajal tõesti hakanud jälle suuremalt unistama ning hoolega panustama ning töötama selle nimel, et unistused täituksid. Ja ma näen, et elu toetab mind selles ning olenemata olukorrast, mil kõik on väga ebakindel, olen ma siiski vähemalt endas kindel ja tean, et kõik on võimalik. Ma ei saa jätta tänamata oma lähedasi, kes mind hoiavad, armastavad ja toetavad igal võimalikul viisil, sest reaalsus on see, et üksi ma siiski just liiga kaugele ei sõuaks. Kõigil on vaja kedagi, kes oleks kõrval, kes aitaks, kes hooliks.

Hõikasin siin ka kuu aega tagasi välja, et varsti saab lugeda minu artiklit ühes ajakirjas. Nüüd on asi ametlik ja juba uuel nädalal võite minna poodi otsima ajakirja Sensa, kus ilmub siis ka minu esimene lugu teemal enesearmastus. Ja tasub ka järgmistel kuudel see vahva ja samas sügav ajakiri endale soetada, sest tulemas on veel mõnedki artiklid erinevatel teemadel. Mina olen igatahes väga põnevil ja samas enda üle ka uhke, sest olen alati tahtnud mõnele ajakirjale kirjutada, kuid senimaani polnud lihtsalt julgenud seda teha. Võtsin aga julguse kokku, kirjutasin neile ja sedasi ma nüüd siis mõtisklen ja kirjutangi erinevatel sügavamatel teemadel, mis võib olla ka põhjuseks, miks ma ammu blogisse midagi deep’i või filosoofilist postitanud pole, mis ei tähenda kindlasti, et neid varsti lähitulevikus siin näha ei võiks.

Jätangi täna postituse lühikeseks. Tahtsin lihtsalt jagada head emotsiooni ja tänutunnet. Kõik on hästi, isegi kui vahepeal on halvasti. Tean aga, et kõik on võimalik ning et minu unistused lähevad täide. 🙂

Fun facts:
-mu eelarve kuni palgapäevani on 9 eurot. Will I survive?
-olen see kuu juba läbi lugenud 8 raamatut ja 2 on hetkel lugemisel
-käisin Tartus ja kogesin nii ilusaid hetki ja inimesi. Aitäh, Britta, Elis, Kristi, Birgid, Rica, Ülle ja kõik teised, keda sai näha ja kallistada 🙂
-mul on varsti jälle sünnipäev ehk siis no tõepoolest aeg täiega lendab
-sel aastal olen käinud järgmistes riikides: Läti, Soome, Rootsi, Iisrael, Filipiinid, Araabia Ühendemiraadid, Jaapan, Island, Ameerika Ühendriigid, Prantsusmaa, Poola ja kokku tehtud vist 26 lendu, pole enam kindel, samas seda vist ikka vähem, kui eelmisel aastal. Sel aastal tõenäoliselt rohkem lende ei tule, aga never say never eksole
-järgmisel nädalal on mul 9 joogatundi 🙂 Tulge joogatama, kas Virbisse, Piritale, Viimsisse, Mustakale, Roccasse, Kristiinesse või Ülemistesse. Ning kusjuures MyFitness avab uue mõnusa klubi Rävala puiesteel Euroopa majas juba selle aasta lõpus või uue algul. Basseiniga ja puha, nii et on, mida oodata!!
-peol saab küll nii käia, et kulutad ainult 5 eurot ehk vahel on täitsa kasulik elada on a strict budget, kuigi ma tahaks osta niii palju raamatuid, et mul oleks oma raamatuvõlurit vist tarvis
-audioraamatud on ikka geniaalne leiutis, autoga sõites on neid ju lausa imeline kuulata
-ma pole Instagrami 6 päeva ühtki pilti pannud. Wow, what is happening?
-kui kellelgi on vaja laulusõnu, kas eesti või inglise keeles, siis küsige julgelt, mulle meeldib neid kirjutada 🙂
-tahaks teatrisse minna..
-homme on jälle reede.. Aeg lendab vol2
-emme rääkis midagi, et ta teeb sushit. Veits ei taha?
-Armastan ennast ja armastan elu. 🙂 ❤

Blogi Mõtisklused

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: