Just think about it

Üks suuremaid katsumusi elus on jääda iseendaks maailmas, mis üritab sind muuta selliseks, nagu on kõik teised. Alati on keegi, kes on sinust ilusam, targem, noorem, aga nad ei saa kunagi olla sina. Ära muuda end selleks, et sa teistele meeldiks. Ole sina ise ja õiged inimesed hindavad ning armastavad tõelist sind.

Ära otsi võimalusi, et osta õnne. Enamik asju, mida me ihaldame maksavad palju. Ometi asjad, mis meile tõesti rõõmu ja rahulolu pakuvad on täiesti tasuta: armastus, naer ja kirg tegeleda asjadega, mis meile südamelähedased on.

Ära pea viha. Ära lase viha enda südamesse, seeläbi saad ise haiget palju rohkem kui inimesed, kes selle tunde tekitanud on. Andesta. Ja pea meeles, et andestus ei ole suunatud teistele, vaid pigem just sulle endale.

Ole tänulik iga päev. Selle asemel, et mõelda, mis on halvasti või puudu, tuleta endale meelde, mis ja kes on sul juba olemas. Ütle aitäh ja naerata 🙂

Blogi Mõtisklused

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: